Referencer

Et udpluk af de firmaer vi arbejder og har arbejdet for:

Siemens Wind Power
Siemens gruppen i Danmark er en del af den internationale Siemens koncern, der med over 400.000 medarbejdere i ca. 190 lande er en af verdens største virksomheder.


X-yachts
X-Yachts designer og fremstiller eksklusive yachts for den enkelte, der har en reel forståelse og passion for sejlsport. De lover kunden ren sejler glæde, på grund af deres kompromisløse kombination af ydeevne, kvalitet og design.


AFA JCDecaux
AFA JCDecaux er en virksomhed der består af to firmaer: ‘AFA trafik reklame’ varetager salg af busreklame, luft- og færgehavnsreklame. Samt ‘AFA CDecaux’ opsætter og sælger reklameplads i byudstyr så som buslæskærme, automatiske toiletter, informationsstandere o.l.


LM-Glasfiber / LM Wind Power Blades
I over tredive år har virksomheden været førende indenfor brug af glasfiber til at fremstille vindmøllevinger. Den globale efterspørelse på pålidelig, bæredygtig og ren energiforsyning, har gjort at LM Wind Power Blades fortsætter en kraftig vækst i vindmølle industrien.


Jupiter Group
Jupiter er globalt førende inden for kompositkomponenter til vindmølleindustrien. De fremstiller kompositnaceller og spinnere samt komplette sæt af kernematerialer til møllevinger. De er desuden en betydende leverandør af interiør- og eksteriørdele, gulve og toiletkabiner til togindustrien.